Trollen voor metersnoeken


We zijn 6 weken verder sinds de geboorte van mijn tweede zoontje Jay. Van vissen is niet veel gekomen en de keren dat ik ga zijn t vaak korte sessies. Zo ook deze keer. 

We schrijven oktober als ik weer eens even op pad kan met de boot. Niet lang maar toch wel een kleine anderhalf uur. Dex de oudste van de 2 huppelt vrolijk door de boot terwijl ik met een grote westin shad de boot langs, op t oog, visrijke plekken stuur. 

In de verte doemt de eerste brug weer op. Alle keren dat ik hier langs ben gevaren heb ik nog nooit 1 aanbeet gehad. En het oogt zo aantrekkelijk. Een versmalling, schaduw hier moet toch snoek zitten.

Normaliter vis ik de shad een meter of 20 achter de boot. Maar door veel vuil in t water ben ik genoodzaakt de shad 5 meter achter de boot te trollen. Of dit de oorzaak was weet ik niet maar feit was wel dat een snoek zich ONDER de brug vergreep aan de shad. 

Een mooie vis van 83 cm mag even op de foto met mij en nieuwsgierige Dex.

Dit blijkt helaas ook de enige vis te zijn maar met anderhalf uur vissen hoor je mij niet klagen.

De jacht naar metersnoeken duurt voort....

Petri heil.

De enige vis van vandaag.

#snoeken #trollen #westin #zoon #bootvissen #brug #pike #fishing #vissen #aanbeet

11 views0 comments

Recent Posts

See All