Soul of the lot...is een grillige.


Zoals de titel al doet vermoeden wordt dit geen verhaal over een sessie met meerdere 40gers. Nee helaas. Dit wordt een klein blogje over een sessie van een week.die ik samen met mijn pa viste op de lot. Vanuit een boot wel te verstaan.

Nu kan ik makkelijk niksen, mijn pa houd van rond banjeren. Dat bleek het eerste minpuntje aan zo een boot. 1 De ruimte. Het 2de puntje bleek datbwe toch wel.erg ons best moesten doen voor een vis. Op zich geen idee maar voor mijn vader met 2 kunst heupen toch een hele opgave. 3 het weer. Het was de hele week 30+. De water temperatuur tikte de 28 graden aan. Dat dot niet bevordelijk was voor de vangsten mag duidelijk zijn.

Na een week zwoegen hebben we het achteraf niet eens heel slecht gedaan 13 runs 7 binnen. 5 verspelen is natuurlijk wel veel maar we hadden gexeeltelijk pech en waren gedeeltelijk noet ervaren genoeg met dergelijke obstakel visserij.

Mijn vader mocht 2 meervallen haken waarvan 1 grote die bij het vastpakken los schoot en een vis van 130cm.  Verder nog 2 karpers voor mijn vader. Voor voor was t 3 karpers van begin 20 pond en 1 beuker van 34. Deze laatste vis is als enige gefotografeerd met mijn camera.

Aangezien mijn vader zijn camera in NL is gestolen en we al die fotos kwijt zijn kan ik niks meer laten zien dan een ijsvogel, een meerval en de 34 ponds schub en wat sfeerfoto's van mijn mobiel. 

Terug in NL ben ik er een week of wat later weer op uitgetrokken met mijn eigen boot. Maar dat lezen jullie een volgende keer. 

Tight lines.

Nick

#karper #boot #lot #frankrijk #meerval #ijsvogel #mooi #vader #zoon #carp #france

15 views0 comments

Recent Posts

See All